--> Дружина українського футболіста назвала Крим російським | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дружина українського футболіста назвала Крим російським

0
Дружина українського футболіста назвала Крим російським
Дружина українського воротаря ФК "Андіжан" (Узбекистан) Ігоря Литовки Олена заявила, що Крим – це росія, через що почався великий скандал у мережі, пише Телеграф.

За Олену заступився сам футболіст, який вибачився перед українцями та зазначив, що слова його дружини не правильно зрозуміли. Про це повідомляє dynamomania.

Олена в Instagram прокоментувала відео, в якому президент України Володимир Зеленський заявив, що рф принесла до Криму деградацію. Згодом вона відредагувала комент, але Інтернет пам’ятає все.

"Тобто і кримчан треба рятувати? Крим увійшов до складу росії волею народу, а не військовим шляхом, а кому не подобається — може зібрати речі та виїхати", — написала дружина воротаря.

Примітно, що в лютому 2022 року Олена народжувала дитину в Києві під обстрілами з боку росії.

Ігор Литовка заступився за дружину, наголосивши, що його родина ніколи не підтримувала країну-агресора, а коментар дружини — просто невдалий вираз думок.

"Моя дружина – не публічна людина, тож я відповім за неї. Тому що всі повідомлення вчора і сьогодні надходять на мою адресу. Я це ввечері прочитав, був вражений та здивований. Навіть не знаю які підібрати слова. Спробую розповісти, як усе було насправді. Вона не це мала на увазі. Просто неправильно сформулювала свою думку і при цьому відразу видалила коментар, щоб написати новий. Але потім передумала і навіть забула про це.

Пізніше хтось зробив скрін, почали шукати у цих словах "зраду", підписали мене. Але хочу прояснити, що ми ніколи не підтримували країну-терориста. Як її можна підтримувати, я навіть не знаю. Це по-перше. По-друге, 2014 року ми виїхали з Криму. Усе залишили, хоча я мав новий контракт із командою на 4 роки. Шукали, де будуватимемо будинок, де житимемо, але все це перекреслилося в один момент. Коли почалася анексія, ми залишили півострів, навіть не роздумуючи, і почали своє життя з нуля.

Ну і звичайно хочеться передати окреме привітання тим, хто за секунду шукає якусь "зраду" в діях звичайних людей, не знаючи ні їхньої долі, ні їх життєвих обставин. Як моя дружина може підтримувати щось пов'язане з країною-терористом, якщо вона одна народжувала практично у бомбосховищі, а моя друга дочка разом із моїми батьками сиділа під вибухами бомб у підвалі у Чернігові. Вони побачилися лише через тиждень, а я взагалі перебував у Туреччині. Ніхто не знав, чи побачимось ми взагалі. Засуджувати людей, не знаючи їхню історію, найпростіше.

Згоден, що те, як це все зробили, може викликати резонанс. Я теж, якби не знав усієї ситуації, то обурився б. Але людина просто неправильно висловила свої думки, а далі все рознеслося по мережі. А те, що потрапляє до інтернету, вже важко якось поміняти. Тому я і даю прямий коментар щодо цієї ситуації. Мені також було неприємно. З того моменту, як з'явилися всі ці коментарі, я отримав повідомлення різного роду. Мені з подивом писали як мої друзі, так і звичайні люди, які були обурені самою ситуацією. Ще раз хочу вибачитись, якщо це когось образило чи хтось неправильно все зрозумів. Але наша позиція чітка і не варто в нiй навіть сумніватися.

Так само хочу додати, що я сам із Нікополя, який щодня перебуває під артилерійським вогнем із боку Запорізької АЕС. Знаємо хто робить цей ядерний терор. Мої рідні та близькі перебувають у цьому місті. Часто з ними зідзвонююсь і стежу за ситуацією. Тому ще раз хочу наголосити, що ми віримо у ЗСУ та в Україну. У нашу невідворотну перемогу. В те, що всі наші території повернуться додому. Слава Україні та слава ЗСУ.

А щодо того, чий Крим чи ще чогось… Тут думка однозначна. Крим був, є та буде українським. Це взагалі не обговорюється у нашій родині. Також хотілося б насамперед вибачитись від її імені та нашої родини в моєму обличчі перед тими, кого ці слова образили. Точніше, тими, хто їх неправильно зрозумів. Ми віримо у нашу перемогу та Україну. Слава Україні та слава ЗСУ", — заявив Литовка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні