Лікар-онколог списав своїм пацієнтам $ 650 тис. боргу

1
-1
Лікар-онколог списав своїм пацієнтам $ 650 тис. боргу
У США доктор Омар Атік, який мав власну онкологічну клініку, списав своїм пацієнтам борг в $ 650 тис. (18,5 млн грн). Про це 1 січня повідомили журналісти телепередачі Good Morning America телеканалу ABC.



Онколог з 40-річним стажем закрив свою онкологічну клініку в Пайн-Блафф, штат Арканзас, в березні минулого року після майже трьох десятиліть роботи. У його пацієнтів залишилися борги перед клінікою і спершу Атік намагався їх отримати, але потім зрозумів, що деякі люди просто не в змозі їх оплатити.

Тому лікар вирішив списати всім пацієнтам їхні борги. У різдвяний тиждень близько 200 його колишніх пацієнтів отримали святкове привітання, в якому говорилося, що клініка прийняла рішення відмовитися від всіх претензій щодо заборгованостей з боку пацієнтів.



Лікар розповів, що за час роботи бачив багато пацієнтів, у яких вже нічого не було або які збанкрутували, намагаючись оплатити своє лікування. Атік також додав, що його клініка ввела в практику ніколи не відмовляти людям через відсутність страховки або коштів.

Онколог сподівається, що пацієнти, яким він списав борги, зможуть вступити в 2021 рік трохи легше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А наш лікар подавиться скоріше
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні