Запхнули в багажник і скували кайданками: невідомі всю ніч катували чоловіка і вимагали гроші. ФОТО

0
-6
Запхнули в багажник і скували кайданками: невідомі всю ніч катували чоловіка і вимагали гроші. ФОТО
В Тернополі невідомі напали на чоловіка. Його силою заштовхали в багажник, утримували всю ніч і катували. Його подругу заштовхали в інше авто і повезли в невідомому напрямку.

Потерпілий мешкає в Києві і займається бізнесом, пов'язаним з криптовалютою. До Тернополя разом з подругою він приїхав до родича на день народження, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

"На виїзді з Тернополя близько 19:00 група невідомих трьома авто заблокувала йому дорогу. Зловмисники витягли чоловіка з салону та силою заштовхали в багажник іномарки, надягнувши на руки кайданки. Подругу посадили в інше авто і повезли в невідомому напрямку. Викрали зловмисники і транспортний засіб марки Toyota Camry. Про злочин та своє місце перебування повідомив сам потерпілий уже над ранок після ночі катувань. Другий телефон викрадачі не знайшли під час обшуку", - сказано в повідомленні.

Поліцейські по "гарячим" слідам затримали двох з семи підозрюваних - співорганізатора та виконавця. Їм обрали запобіжний захід тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 630 та 500 тис грн.

Ще одного викрадача спіймали через півтори доби після злочину. Самостійно прийшов та здався до поліції і організатор. Щодо нього в суді знаходиться кримінальне провадження за збут наркотиків у складі організованої злочинної групи.

Ще трьох вимагачів шукають. Відомо, що один із них уже перетнув кордон.

За словами потерпілого, невідомі катували його і погрожували вбивством, якщо він не заплатить їм $800 тис.

Подругу знайшли також. Жінку викрадачі утримували в одному з готелів Тернополя. До неї фізичну силу не застосовували. Викрадене авто працівники поліції знайшли за кілька кілометрів від місця злочину. Слідство триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні