Як працюватимуть церкви на Різдво

0
0
Як працюватимуть церкви на Різдво
Як працюватимуть церкви на Різдво, запитуються українці перед святами. Відповідь на це питання дав предстоятель Православної церкви України (ПЦУ), митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

Пише Ракурс.

Він заявив, що на Різдво українські храми не будуть закриватися, однак церкви будуть дотримуватися карантинних обмежень. Про це він розповів у інтерв’ю для «Радіо Свобода».

За його словами, церкви повинні дотримуватися тих карантинних обмежень, які запроваджені українським урядом, підходити до цього мудро, зважено і відповідально, а також не зловживати тим, що їх не будуть закривати.

Епіфаній вважає, що якщо віряни будуть відповідально ставитися до свого здоров’я і дотримуватися рекомендацій, то кількість захворювань на коронавірус піде на спад.

Як зараз ми бачимо, що був такий сплеск, майже до 20 тисяч, а зараз в межах 10−12 тисяч… Частину часу буде проведено без жорстких обмежень. Це Різдво Христове. А далі буде видно. Якщо все ж таки локдаун буде запроваджено, то я вважаю, що потрібно дотримуватися розумно, — наголосив предстоятель.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні