Зателефонувати і покричати в слухавку: запустили гарячу лінію для всіх, хто втомився від ізоляції

0
0
Зателефонувати і покричати в слухавку: запустили гарячу лінію для всіх, хто втомився від ізоляції
Охолонути та випустити пару без шкоди для оточення. У США запустили гарячу лінію, на яку можна зателефонувати й викричатися.


Про це розповіли в ефірі Сніданку 1+1.

Усі, хто втомився від ізоляції та пандемії, хочуть позбутися негативних емоцій, можуть зателефонувати за відповідним номером і просто покричати в слухавку. У покроковій інструкції на сайті ініціатори проєкту описали як користуватися сервісом. Тож спершу треба зачекати гудок, потім покричати і покласти слухавку. І насамперед, не треба хвилюватися, адже на другому кінці немає живої людини.

Проєкт буде працювати для клієнтів по всьому світу до 21 січня наступного року. У межах ініціативи створили сайт, де також  можна послухати істерики інших людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що приблизно кожна п'ята людина, яка перехворіла на коронавірус, надалі страждає на психічний розлад - з'являється тривога, депресія або безсоння. Про це йдеться в дослідженні Оксфордського університету та НІПЛ Оксфордського центру біомедичних досліджень охорони здоров’я, опублікованому в профільному медичному журналі The Lancet Psychiatry.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні