Коли у Луцьку поставлять світлофор на місці загибелі дитини

0
-5
Коли у Луцьку поставлять світлофор на місці загибелі дитини
У Луцьку на вулиці Дубнівській, біля ліцею №28, до 1 травня 2021 року поставлять світлофор.

На це планують витратити 630 тисяч гривень, – повідомляє ІА Волинські новини.

Нагадаємо, жахлива аварія сталась 5 вересня цього року. Просто на пішохідному переході збили 10-річного хлопчика. За годину він помер у лікарні. Наступного дня місцеві мешканці влаштували акцію, вимагаючи поставити тут світлофор та прибрати зупинку громадського транспорту. Зупинку вже ліквідували.

А от для встановлення світлофору в мерії оголосили тендерну закупівлю.

«Йдеться про облаштування регульованого пішохідного переходу зі встановленням дорожнього контролера для управління світлофором із приймачем сигналів точного часу і GPS-обладнанням на вісім вихідних силових ліній, двох пішохідних світлофорів, шести транспортних світлофорів і приладу звукового оповіщення», – йдеться в описі.

Також будівництво світлофорного об’єкта включатиме заземлення, пусконалагоджувальні роботи, відновлення дорожнього одягу, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, встановлення нових дорожніх знаків і пішохідного огородження.

Усі роботи з облаштування світлофора мають завершити до 1 травня 2021 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні