Окупанти звинуватили в нестачі води у Криму самих кримчан

3
-5
Окупанти звинуватили в нестачі води у Криму самих кримчан
Віцепрем'єр Росії Марат Хуснуллін після відвідин окупованого Криму заявив, що дефіцит води на півострові пояснюється тим, що її нібито "крадуть" самі кримчани.

Пише Українська правда.

Пряма мова Хуснулліна: "Ключова проблема втрат – це крадіжка. Цим теж треба займатися, за необхідності треба залучати правоохоронні органи, потрібно взяти на контроль, звідки йде несанкціонований забір, де неправильні прилади обліку стоять, де сьогодні люди спеціально ламають або псують прилади обліку, поливають свої городи. У нас десь не вистачає води вдома, а хтось без лічильника воду ллє скільки завгодно".

Деталі: Хуснуллін спілкуючись з російськими ЗМІ 14 листопада запевнив, що програма з обліку і контролю водних втрат у Криму, яка з'явиться до 1 грудня, начебто "дасть певні результати".

Він додав, що прісної води кримчанам "може вистачити", якщо влада "ліквідує 50% втрат".

Нагадаємо: В уряді Росії повідомляли, що достроково направили понад 870 млн рублів на вирішення проблем з водою в окупованому Криму.

Російський чиновник Марат Хуснуллін відвідав окупований Крим на початку листопада, де вивчив на місці проблеми водопостачання.
Теги: Крим, вода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От з таких «урядовців» і бере приклад полішман для керування Луцьком
Відповісти
Камазами завозьте " корчанським мостом", а то крайніх зробили.
Вивезіть звідти москалів, і води вистачатиме
Відповісти
Не треба тут всім розказувати, що винна одна тільки Росія, яка зараз заграбастала Крим. Я особисто починаючи з 1980 року та до тої пори, коли Крим був ще у складі України їздив постійно через рік два у той самий Крим відпочивати. І скажу вам чесно, кожного разу коли перебував там по 10-15 днів, то добряче на своїй шкурі відчував нестачу як питної води так і води для того, щоб було чим після солі та піску помитися. Пам'ятаю, як постійно приходили після пляжу і сиділи дві або три години мучились після пекучої морської солі на тілі та чекали, коли нарешті подадуть у крані воду. А ви пишете тут всіляку єрунду: води на півострові як ніколи у повному обсязі не було раніше, так немає її і зараз. Це явище не залежить від людей, це явище природнє вже існує з моменту утворення цього півостріву.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні