Художник так прикрасив будинок на Хелловін, що до нього викликали поліцію. ФОТО

1
-1
Художник так прикрасив будинок на Хелловін, що до нього викликали поліцію. ФОТО
Художник так реалістично прикрасив свій будинок на Хелловін, що до нього вже кілька разів викликали поліцію.

Найбільше він пишається декорацією з тачкою, яку хтось нібито кинув з розчленованим тілом всередині.



Художник з Далласа Стівен Новак не дарма «запарився»
на Хелловін і зробив гіперреалістичні декорації. Настільки, що до його дому вже кілька разів викликали поліцію.

У дворі свого будинку Новак розклав кілька «трупів»—ляльок, які «померли» різними страшними смертями. Комусь розтрощило голову сейфом, у когось у спині стирчить бензопила, у когось — мачете в голові, а ще одна лялька лежить «розчленована» в сміттєвих мішках.



«Мені завжди подобалися такі жарти, як літаючі примари або двометрові снігові скульптури, тому, якщо я збирався зробити щось на Хелловін, було очевидно, що це має бути гіперреалістично. Хотів зробити щось, що реально налякає людей, які проходять повз. Тому я розкидав кілька ляльок і залив їх 75 літрами крові», — розповідає Новак Dallas Observer.



Найбільше він пишається декорацією з тачкою, яку хтось нібито кинув з розчленованим тілом всередині: «Дитина проходила повз і запитала мене, що тут сталося — я відповів, що вони з'їли забагато Скіттлз».

Через часті дощі художнику практично щоранку потрібно виходити і відновлювати свої декорації — наприклад, поливати їх свіжою «кров'ю». За його словами, реакція ранкових собачників і бігунів була безцінною.



Також кілька разів до його дому викликали поліцію. Сусіди розповіли Новаку, що бачили їх досить часто, але сам він з ними стикався лише два рази. Самі копи похвалили його декорації, і сказали, що приїхали лише тому, що зобов'язані реагувати на виклики.

«Зараз я думаю, що міг би зробити ще крутіше, хоча спочатку планував набагато менше. Нічого, у мене є наступний рік!», — каже Новак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну дуууже страшне свято.. Цікаво як би в нас отаке спорудив, яка була би реакція?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні