Як вибрати ультрабук для роботи та ігор*

0
-3
Як вибрати ультрабук для роботи та ігор*
Ультрабук – покоління ноутбуків з тонким корпусом, які мало важать, але випереджають їх за швидкістю роботи. Експерти компанії Eldorado дали підказки, як не розгубитися в багатому виборі моделей ультрабуків.

Базові характеристики для роботи
Ноутбуки останніх років наздогнали стаціонарні комп’ютери в потужності та продуктивності. Ультрабуки також не відстають в цьому сенсі. При виборі тонкого, але потужного ноута звертайте увагу, щоб його процесор був лише Intel Core останніх поколінь, а оперативна пам’ять не менше 8 ГБ.

“Легкий і тонкий ноутбук не обов'язково має бути слабким. Яскравий приклад, серія Acer notebook Swift. Модель Swift 3 SF314-57G-73VG завтовшки 15.95 мм і вагою лише 1.19 кг, але це геть не обмежує її “залізо” – тут встановлений процесор Intel Core i7, 16 ГБ оперативної пам’яті та жорсткий диск типу SSD на 1 Тб”, – розповіли в Eldorado.

Мінімальні розміри – максимальна швидкодія



Ультрабуки – це майбутнє портативних комп’ютерів, що поступаються ноутбукам лише відеокартою. Проте її потужності вистачить для запуску Fortnite, CS:GO та інших популярних невибагливих ігор. Також на ньому можна комфортно дивитися Full HD відео та повноцінно працювати.

Разом з цим тонкий ультрабук виглядає привабливо та дуже стильно, його зручно носити в портфелі та працювати, тримаючи його в руці або на колінах.

Вже сьогодні ви можете купити ноутбук Lenovo цього форм-фактору, адже ця компанія, що відома своєю гнучкою системою ціноутворення, також випускає ультрабуки. Одна з їх кращих моделей, IdeaPad S530 https://eldorado.ua/notebooks/c1039096/producer=lenovo/ має не тільки малі габарити та легку вагу, але й алюмінієвий корпус. В неї встановлені 16 Гб оперативної пам’яті та процесор Intel Core i7. Окрім вже згаданих ігор, вона здатна потягнути навіть Witcher 3: Wild hunt, хоча й на низьких графічних налаштуваннях.

Щоб вибрати кращий варіант ультрабука, звертайте увагу на процесор та пам’ять – саме ці показники впливають на швидкодію та продуктивність машини. На ринку є чимало моделей, які відповідають високим вимогам і коштують відносно недорого.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні