Мінфін оприлюднив суму витрат на боротьбу з коронавірусом

0
2
Мінфін оприлюднив суму витрат на боротьбу з коронавірусом
Станом на 23 жовтня з Фонду боротьби з COVID-19 витрачено 34,1 млрд грн з 66 млрд грн. Це становить 52% від загальної суми.

На сферу охорони здоров'я використано 5,8 млрд грн із передбачених 16,3 млрд грн або 35%. Зокрема, на закупівлю апаратів штучної вентиляції легень з виділених 100 млн грн витрачено 21 млн. На забезпечення лабораторій МОЗ та закупівлю засобів індивідуального захисту для медичних працівників пішло 624 млн грн з передбачених 2,9 млрд, повідомляє Міністерство фінансів.

На субвенцію місцевим бюджетам для забезпечення лікарень киснем спрямовано 571 млн грн. На підвищення надбавок і доплат медичним працівникам витратили 2,7 млрд грн з передбачених 6 млрд.

Кошти, виділені на придбання обладнання для приймальних відділень опорних лікарень, поки не використовувались.

У сфері соціального захисту використано 9,3 млрд грн (89%) з передбачених 10,4 млрд. На забезпечення правопорядку використано 2,4 з 2,7 млрд грн (91%).

На будівництво і ремонт доріг використано 16,3 млрд грн (47%) з виділених 35 млрд. На державну підтримку сфери культури, туризму та креативних індустрій передбачено 1 млрд грн, із яких наразі використано 6 млн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні