У Луцьку чоловік побив поліцейську та принижував медиків швидкої допомоги

1
21
У Луцьку чоловік побив поліцейську та принижував медиків швидкої допомоги
В обласному центрі Волині чоловік лаявся на працівників швидкої медичної допомоги, а коли його затримували правоохоронці, то вдарив поліцейську в живіт. Про це інформують Волинські Новини.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Як зазначається у вироку, поблизу одного з будинків п’яний чоловік виражався нецензурною лайкою до працівників швидкої медичної допомоги.

Працівники поліції, які прибули на місце події, хотіли скласти на хулігана адміністративний протокол та запросили його до службового автомобіля. Проте чоловік почав чинити опір поліцейським, штовхаючи їх та шарпаючи за форму. Вже під час затримання хуліган вдарив ногою поліцейську в живіт, внаслідок чого та отримала тілесні ушкодження.

Відзначимо, що між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості, яку суд затвердив, призначивши хулігану покарання у виді двох років обмеження волі, змінивши його на рік умовного.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
21

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну чому таку нечесть не можна пристрелити на місті. В Америці до того, щоб вдарити поліцейського та ще й жінку не дійшоб, лежав би той покидьок з кулею в голові. Але в нас то як добрий день. Шкода.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні