Вибух у Києві: в одній із квартир знайшли зброю і вибухівку

0
3
Вибух у Києві: в одній із квартир знайшли зброю і вибухівку
Мешканцям будинку повертають їх речі, і в одній із квартир виявили вогнепальну зброю, боєприпаси та вибухові рідини.

Пише Кореспондент.

У будинку на вулиці Соломії Крушельницької 1/5 у Києві, де раніше прогримів вибух, рятувальники виявили вогнепальну зброю, боєприпаси та вибухові рідини в одній із пошкоджених квартир. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА в четвер, 15 жовтня.

"14 жовтня, приблизно, о 14:00, під час проведення робіт з повернення речей мешканців будинку на Соломії Крушельницької, 1/5, в одній із квартир знайдено нелегальну вогнепальну зброю. Зокрема, з квартири вилучено пістолети, рушниці, боєприпаси і ємності, попередньо, з вибухонебезпечною речовиною", - сказано в повідомленні.

Наразі вилучені предмети передані в поліцію для проведення слідчих дій. Відкрито кримінальне провадження, власник квартири затриманий.

Нагадаємо, що 21 червня в столичному житловому масиві Позняки стався вибух у багатоповерховому житловому будинку, який зруйнував 16 квартир і пошкодив ще 40.

У жовтні в будинку провели роботи зі зміцнення. Там встановили укріплювальні конструкції, щоб запобігти можливим обвалам. Потім мешканцям будинку почали повертати речі. Рятувальники вантажать речі в люльку і опускають вниз. Жителі квартир чекають внизу і дають рятувальникам інформацію про своє майно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні