У вас часто холодні ноги? Терміново зверніться до лікаря

0
2
У вас часто холодні ноги? Терміново зверніться до лікаря
За словами фахівця, цей симптом може попереджати про судинні і неврологічні захворювання.

Медик порадила пройти медичне обстеження, якщо дана недуга не пов'язана з такими обставинами, як купання в холодній воді або перебування на морозі:

"Симптом може бути проявом таких захворювань, як хвороба Рейно, полінейропатія різного походження: при цукровому діабеті, надмірному вживанні алкоголю, хронічній інтоксикації важкими металами, супутніми захворюваннями печінки і нирок".

Для профілактики експерт порекомендувала підбирати правильний одяг і взуття:

"Не носіть тісне взуття, відмовтеся від покупки взуття зі штучних матеріалів. Також потрібно тренувати судини: контрастний душ вранці і тепла ванна з морською сіллю перед сном".

Крім того, на думку фахівця, необхідно включити в раціон білкову їжу, м'ясо птиці, бобові, збільшити споживання овочів і фруктів, а також застосувати полівітамінні комплекси в осінньо-зимовий період.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні