Жінка влаштувала скандал в лікарні: хотіла забрати сина із карантинної зони

0
-8
Жінка влаштувала скандал в лікарні: хотіла забрати сина із карантинної зони
В Миколаєві затримали жінку, яка хуліганила на території лікарні. Про це повідомляє поліція охорони Миколаївської області.

"На спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що у Миколаївській обласній лікарні, в гастроентерологічному відділенні, яке перебуває на карантині, намагається проникнути жінка. Наряд реагування за лічені хвилини прибув на місце події. Коли ми приїхали, до наш підійшла завідувачка відділенням, яка провела нас у лікарню та вказала на порушницю громадського порядку.

Під час розмови із жінкою, правоохоронці з'ясували, що вона прийшла аби забрати свого сина із карантинної зони. Коли медпрацівники попросили її документи, яких в неї при собі не було та відмовили їй у її проханні, вона почала дебоширити: кричати, вибивати двері та бити медичних співробітників", – йдеться у повідомленні.

Поліцейські запросили сина хуліганки, аби той міг поспілкуватися з матір'ю. Але коли хлопчик її побачив, злякався та швидко втік. Жінка знову почала дебоширити. Вона кричала, що як мати має право робити з дитиною все що захоче.

Поліцейські охорони заспокоїли жінку і передали її оперативникам Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. Як виявилось, хуліганка 1997 року народження. Також з'ясувалося, що триває судовий процес по позбавленню жінки батьківських прав. Тепер на жінку чекає розгляд справи за дрібне хуліганство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні