--> Як викрити жіночу зраду. ПОРАДИ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як викрити жіночу зраду. ПОРАДИ

0
1
Як викрити жіночу зраду. ПОРАДИ
Якщо здається, що тобі брешуть - тобі брешуть. Цей простий принцип допоможе тобі краще зрозуміти статтю, а ще зберегти свої нерви в майбутньому.
Тепер погнали викривати жіночі побрехеньки!

Почалася робота допізна і відрядження.

Вона дівчина працьовита і поступлива. Окей, чому раніше обходилося без цього? Запитав прямо? Гаразд, відповідь була швидкою, агресивна або із затримкою? Агресія жінки, спроба звинуватити за запитання - це гучні тривожні сирени зради. Інші варіанти не так страшні, але не май ілюзій.

Тригодинний макіяж перед роботою.

А ще фітнес, спа, нові сукні а також інші великі вкладення в привабливість. Перед твоїм приходом додому кохана теж так вбирається, рум'яниться і бризкається парфумом? З огляду на підозри - скорше ні. Але не поспішай кидатися до неї з вигуком "Чи молилася ти на ніч, Дездемона !?"

Телефон заблокований паролем

Раніше блокування не було? Погана новина, друже. У жінки з'явився від тебе секретик. Можливо, вона готує сюрприз на твій день народження. Але часто цей подаруночок носить ім'я Вася, Петя, Коля або навіть більш екзотичне - Мануель.
Існує спосіб перевірити підозри: готуємо власний гаджет до зустрічної перевірки. Номери "автосервіс", "пральня" і контакти типу "Лена-Колега" видаляємо або переписуємо в блокнот. За вечерею проникливо запитуємо: Дорога, я ж можу тобі довіряти? Коли вона скаже "так, звичайно", просимо її телефон. Відмова - явний сигнал невірності.

Ходить на танці-обніманці

Обійми з іншими чоловіками тебе не бентежать? Спільні ритмічні рухи здаються безневинними? Друг, зрозумій, велика частина парних танців - ритуал знайомства для подальших стосунків. Танці з залу можуть плавно перенестися в ліжко. Чути брехливі і образливі слова від спійманої за руку, набагато легше, ніж підозрювати у себе параною.

Ослаб фізичний потяг

У відповідь на грайливі пропозиції вона другий тиждень відвертається до стіни, говорить що втомилася на танцях або відмовляє безпосередньо? Кепські справи. Можливо, лижі вже змащені, валізи упаковані, а розкидані по будинку речі - маскування. Невірність жінки завжди чуттєва, відмова від близькості - яскрава ознака втрати інтересу до тебе, як до чоловіка.

Не кидайся звинувачувати в зраді!

Найгірше рішення - влаштувати істерику в стилі Отелло з Шекспіра. Нехай ознаки зради в наявності, скандал тільки попсує тобі нерви. Захищаючись, благовірна накидає три вагони звинувачень і причепить візок образ. Підбери друзки рожевого скла, акуратно викинь у сміття а потім вистав невірну жінку за двері з усією гідністю англійського лорда. Єдиний шанс виграти в любовному трикутнику - спокійно покинути гру першим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні