Яка ситуація з коронавірусом у Володимирі-Волинському

0
4
Яка ситуація з коронавірусом у Володимирі-Волинському
Станом на 15:00 год. 28 липня у місті Володимирі-Волинському та районі зареєстровано 259 випадків захворюваності на СOVID-19.

Про це йдеться на сайті міста.

Із захворілих 153 – це мешканці міста, ще 106 – району. Одужали 242 особи, з них 142 – це жителі міста.

Всього у КП “Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги” відібрано 1227 зразків біологічного матеріалу для проведення ПЛР-діагностики, отримано 1218 результатів.

Працівниками медустанов продовжується робота із запобігання поширення інфекції та проводиться надання медичної допомоги пацієнтам.

Нагадаємо, загалом по області за останню добу зареєстровано 32 нових випадки захворювання на COVID-19. Хворих виявили: м. Луцьк – 11, Луцький район – 1, Любешівський район – 11, Горохівський район – 3, Рожищенський район – 3, Ківерцівський район – 1, Ковельський район – 1, Локачинський район – 1.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні