Волинські дорожники зшивають міст на трасі Ковель-Ягодин. ФОТО

0
-9
Волинські дорожники зшивають міст на трасі Ковель-Ягодин. ФОТО
У рамках поточного дрібного ремонту волинські дорожники працюють над відновленням деформаційних швів на шляхопроводах, розташованих на автомобільній дорозі міжнародного значення М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) поблизу села Люблинець Ковельського району.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг області.

Деформаційні шви є найбільш динамічно навантаженими елементами штучних споруд. Існуючі шви закритого типу, що вже відслужили понад десяток років і відпрацювали свій ресурс, замінюють на відкриті шви типу «MAURER», які будуть надалі забезпечувати міцність і довговічність цих дорожніх об’єктів.

Підрядник – ТзОВ "РБП ТРАНС-МОСТ".

Наразі ремонтні роботи здійснюють на шляхопроводі правого проїзду. Рух транспорту організовано лівим проїздом у двох напрямках.

Окрім того, ремонтні роботи тривають ще на правому проїзді двох ділянок автошляху М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін). Зокрема, реконструкцію проводимо між населеними пунктами Люблинець і Довгоноси (км 447+638 – км 451+000), а поблизу с.Машів на відрізку км 482 – км 485 у рамках поточного дрібного ремонту влаштовується шар зносу дорожнього покриття типу Сларі-Сіл.

Водіїв закликають бути максимально уважними і обережними за кермом, дотримуватись правил дорожнього руху та тимчасових схем організації дорожнього руху в місцях проведення ремонтних робіт на автошляхах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні