Відкрили один з найдовших мостів Західної України за понад 65 мільйонів гривень. ФОТО

0
0
Відкрили один з найдовших мостів Західної України за понад 65 мільйонів гривень. ФОТО
У Стрийському районі Львівської області після ремонту відкрили для проїзду один із найдовших мостів у Західній Україні. Він має протяжність 852 метри. Про це повідомляє Львівська ОДА.

За словами місцевих мешканців, на цей міст чекали 14 років.

"Він - один з найдовших у Західній Україні. Попередній зруйнували повені у 2008 році. Відтоді він перебував в аварійному стані, а люди пересувались по тимчасовому. Ремонт тривав упродовж двох років", - розповіли в ОДА.

"Капітальний ремонт мосту обійшовся у 65,5 мільйона гривень. Він допоможе розв’язати транспортну проблему у цьому гірському краї та забезпечить сполучення курортної Східниці із трасою Київ-Чоп. Відтепер водії можуть комфортно, а головне безпечно пересуватись новим мостовим переходом, а також це має позитивно вплинути на туристичний потік, адже мандрувати комфортними дорогами значно приємніше", - зазначають в адміністрації.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні