Стало відомо, коли встановлять тимчасовий міст на ділянці дороги «Львів-Луцьк»

0
1
Стало відомо, коли встановлять тимчасовий міст на ділянці дороги «Львів-Луцьк»
Тимчасовий міст на ділянці дороги Львів-Луцьк планують встановити до кінця червня.

Про це інформує Суспільне Львів.

Як повідомляла Волинь24, третього травня стався oбвaл aвaрiйнoгo 61-лiтньoгo мoстy пoблизy сeлa Гайок Кам’янка-Бузького району на дорозі Львів-Луцьк.

На місці обваленого моста створили пішохідний перехід, і планують поставити тимчасовий міст.

Проєктне рішення мають отримати до 6 червня після проходження експертизи. Лише після того приступлять до виконання робіт. Про це повідомив речник Служби автомобільних доріг у Львівській області Іван Бондар.

Він зазначив, що є кілька варіантів можливих конструкцій. Один із них, за висновками експертизи, підрядна організація й обере.
Тимчасовий міст планують збудувати до кінця червня. Він буде розташований паралельно із зруйнованою ділянкою і слугуватиме для будівельної техніки, яка проводитиме демонтаж старого мосту.

Також його використовуватимуть для руху легкового транспорту через цю ділянку поки не буде збудовано новий міст. Його планують поставити до кінця 2021 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні