На українському кордоні ізолювали автобус з пасажирами, які мали підозри на коронавірус

0
0
На українському кордоні ізолювали автобус з пасажирами, які мали підозри на коронавірус
На одній із митниць на Закарпатті у двох пасажирів автобусу була підвищена температура. У зв’язку з цим ізолювали цілий автобус пасажирів.

Про це заявив на брифінгу за підсумками засідання уряду новопризначений головний санітарно-епідеміологічний лікар України Віктор Ляшко, передає "УНН".

Зауважимо, що у межах заходів із запобіганню коронавірусу прикордонники проводять перевірку на всіх напрямках.

"Ми сьогодні маємо результати температурних скринінгів, у нас було виявлено декілька випадків в пункті пропуску "Тиса", а також в Чернівцях підвищення температури", — наголосив Ляшко.

За його словами, прикордонники і медики спрацювали оперативно.

"В Закарпатті було ізольовано весь автобус, оскільки там було двоє людей з хворими. Доки їм не провели додаткові обстеженні і дослідження в Ужгородській інфекційній лікарні. Вони були ізольовані саме в інфекційній лікарні. Наразі встановлено діагноз, який не підтверджує коронавірусну інфекцію і всіх буде відпущено", — наголосив лікар.

Як зазначив Ляшко, у всіх пасажирів автобусу збирають номери телефонів і їх будуть відстежувати на території України.

Нагадаємо, прикордонники під час перевірки, на тлі поширення коронавірусу у світі, виявили жінку з підвищеною температурою у пункті пропуску "Тиса" через державний кордон України на кордоні з Угорщиною, її було доставлено до медзакладу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні