На заході України затримали 10 чоловіків

0
На заході України затримали 10 чоловіків
Прикордонники затримали дві групи військовозобов'язаних чоловіків біля кордону. Для частини з них це стало вже другою спробою втекти з України.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Поблизу гірської ділянки українсько-румунського кордону затримали чотирьох чоловіків. На Закарпаття троє із затриманих приїхали з Харкова, їх компаньйон – з міста Черкаси. Чоловіки зізнались, що мали на меті за допомогою місцевого мешканця незаконно перетнути кордон.

За послуги переправників кожен із затриманих сплатив від 6 до 8 тисяч доларів. Оперативники загону встановили та затримали чоловіка, який надавав порушникам послуги з супроводу їх до кордону.

Ще одну групу з п’яти чоловіків затримали прикордонники цього ж підрозділу. На околиці села Вишково наряд зупинив двох жителів Київщини, жителя Полтавщини, Кіровоградщини та Херсонщини. Двоє із затриманих вже повторно намагалися перетнути кордон поза пунктами пропуску. Першу свою спробу вони здійснили на кордоні з Угорщиною.

Наразі відомо, що за свою "мандрівку" у гори кожен із п’яти чоловіків сплатив від 7 до 10 тисяч доларів.

Стосовно затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України", справу скеровано до суду.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні