Чим годують пацієнтів у луцькій лікарні. ВІДЕО

1
2
Чим годують пацієнтів у луцькій лікарні. ВІДЕО
Журналісти дізналися, як годують пацієнтів у медзакладах Луцька.

Про це йдеться у сюжеті ІА "Конкурент".

Зазначають, що думки містян щодо харчування у лікарнях розділилися. Тож, аби на власні очі побачити, чим і як годують пацієнтів, вирушили у Луцьку міську клінічну лікарню.

Тут на триразове харчування одного пацієнта держава виділяє 10 гривень, 25 копійок. Ще 4 гривні – спонсорська допомога. Чи можна за такі гроші нагодувати людину, яка до того ж хвора і знесилена, питання риторичне.

Для пільгових категорій: ветеранів АТО та Другої світової війни виділяють 55 гривень. Незважаючи на крихітний бюджет, меню намагаються складати різноманітне.

Луцьким лікарням, як і іншим в Україні, до стандартів Міністерства охорони здоров’я ще далеко. Адже на 14 гривень, вони можуть собі дозволити лише хліб, крупи та овочі.

Детальніше у сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У лікарню йдуть не на відгодівлю, а на лікуваання. А така дієта - і є лікуванням.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні