--> Вчені назвали 5 корисних властивостей гарбузового насіння для здоров’я | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вчені назвали 5 корисних властивостей гарбузового насіння для здоров’я

0
4
Вчені назвали 5 корисних властивостей гарбузового насіння для здоров’я
Вчені назвали п’ять позитивних фактів про користь гарбузового насіння. Їх рекомендується вживати вагітним жінкам і діабетикам, до того ж, даний продукт покращує здоров’я простати.

Насіння позитивно впливають на роботу серцевого м’яза через що міститься в них магнію. Відбувається регулювання кров’яного тиску і зниження ризику інфаркту, - пише UKRHEALTH.NET.

Масло з насіння гарбуза виводить “поганий” холестерин ЛПНЩ і накопичує “хороший” (ЛПВЩ). У ньому присутні омега−3 ненасичені жири, цинк і антиоксиданти. Особам, що страждають на діабет, вкрай корисно їсти насіння через присутність в них клітковини. Значну користь приносить і магній, так як ризик розвитку небезпечного захворювання зменшується на 33−34%. Названий продукт забезпечує здоровий сон завдяки тому ж магнію − основному і необхідного мінералу, відзначають дослідники.

Важливим фактором є позитивний вплив на сечовий міхур, разом з тим, придушуються симптоми доброякісної гіперплазії передміхурової залози. Вагітним жінкам потрібно їсти гарбузове насіння, так як наявний в них цинк впливає на цілий ряд гормонів, пов’язаних з пологами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні