Дивились на муки одна одної: подробиці жорстокого вбивства волинянином дівчат у столиці. ВІДЕО

3
-6
Дивились на муки одна одної: подробиці жорстокого вбивства волинянином дівчат у столиці. ВІДЕО
Волинянин Сергій Ксьондзик та його спільниця Єлизавета Бершацька, яких підозрюють в жорсткому вбивстві дівчат на орендованій квартирі у столиці, позбавляли життя жертв по черзі.

При цьому вони змушували подруг дивитися на смерть одна одної, пише газета "Вісник" з посиланням на сюжет телеканалу "ICTV".

Нагадаємо, трагедія трапилася на вулиці Кирилівській, 127, на орендованій квартирі, яку здавали подобово. Тіла загиблих дівчат – 19-річної Марії та 16-річної Єви – виявила 3 січня на балконі у шафі господиня квартири, коли прийшла прибирати житло. Поліція нарахувала на тілах десяток колотих ран. У вбивстві підозрюють волинянина Сергія Ксьондзика, якого правоохоронці затримали вранці 6 січня на залізничному вокзалі Одеси.

Згодом стало відомо, що Ксьондзик два роки тому у Львові (теж на Новий рік) намагався скоїти такий же злочин. Щоправда, тоді дві потерпілі вижили.

Як розповів заступник керівника відділу прокуратури Києва Дмитро Величко, мотивом звірячого вбивства стало пограбування дівчат. Підозрювані забрали у них мобільні телефони та біжутерію. Однак вбити своїх жертв спільники домовилися одразу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Їх підарів вбити за таке і так же саме , або довічно щоб суки гнили в камері
Відповісти
Шкода що у нас страту скасували!
Відповісти
ДАЙТЕ ИХ МНЕ Я ИХ ПИДАРОВ РАЗОРВУ Я ПО ЧЯСТЯМ РОЗРИЖУ И СОЖРУ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні