--> Виклянчив гроші і нічого не зробив: волинянка двічі заплатила за ремонт авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Виклянчив гроші і нічого не зробив: волинянка двічі заплатила за ремонт авто

1
16
Виклянчив гроші і нічого не зробив: волинянка двічі заплатила за ремонт авто
Мешканка Нововолинська обурюється, що майстер з автосервісу виклянчив у неї чималі гроші на придбання деталей для ремонту її авто, а деталей не замінив і грошей не повернув. Загалом їй довелось потратити на ремонт 45 тисяч гривень, хоч спочатку його оцінили у 25 тисяч.

Про це Світлана Крась із Нововолинська розповіла у соціальній мережі.

Власниця «Ренко Кенго» пише, що їй порадили ремонтувати двигун у Віталія Кондратюка (за словами авторки допису, займається ремонтом автомобілів в депо, район заправки «Укрнафта», біля колишнього МРЕО).

«Послухавши діагностику, взялася за голову (ремонт мінімум 25 тисяч гривень, це так порахував він)», – зазначає пані Світлана.

Всі запчастини для ремонту купував «майстер».

«Я думала, що він спеціаліст своєї справи, порекомендував купити дороговартісну турбіну з гарантією на рік у якоїсь перевіреної фірми. Ну, звичайно, я купила (ціна турбіни – 5500 грн)», – розповідає власниця авто.

Машину зібрали за півтора місяця.

«І тут почалося: проїхала автомобілем 50 км – полилося перше масло, через верхню кришку, бо вони не змогли її так, як треба, зафіксувати. І ще плюс був у машини дивий звук, вона свистіла, хоча до ремонту такого не було. Мені пояснили, що то через поршні, і турбіна має притертися! В результаті він вирізав мені каталізатора, про що я дізналася пізніше, тому і була така проблема!» – веде далі обурена волинянка.

«Але не тут були усі мої проблеми: машина перестала їхати, бо зламалася турбіна», – розповідає автовласниця.

«Я, звичайно, до тієї гарантії, а її, виявляється, немає. Немає ні фірми, ні особи, яка продала, все зникло. І я купую знову турбіну, але сама, за пів тої ціни, в мене шок!» – пише волинянка.

Згодом вона дізналася, що турбіну їй не міняли.

«Турбіну мені не міняли, сальників не ставили, болти не закручені, каталізатор вирізаний, ні фільтрів – нічого не замінене, через недбальство зіпсувалися ремені. І це тільки частина з перерахунку, що можна було побачити з першого погляду. А найцікавіше, ця турбіна – куплена втридорога – не замінена, ні гарантії, ні відповідальних немає!» – пише Світлана Крась.

«Коли я почала виставляти претензії, то взагалі дії того чоловіка – чудо-майстра – мене вбили. Він безчесна, безвідповідальна особа, він не зміг нічого пояснити, тільки одне: я нічого не робив, це так було, турбіну сама собі забирай, іди ти... А по факту було видно чітко, що це з його вини (діагностика інших майстрів, причому всі одноголосно)», – розповідає жінка.

«Вибачте, я розумію все, але це занадто, виклянчити стільки грошей і нічого не зробити. Ні стида, ні совісті?» – резюмує авторка допису.

Вона додає, що загалом на ремонт авто потратила 45 тисяч гривень.

І застерігає: «Пишу цей пост для того, щоб ніхто більше так не попав на гроші, як я!»

Віталій Кондратюк
Віталій Кондратюк



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да там дійсно смокчуть гроші .А ремонти мотора заміни масла , інші ремонти я їзджу вже 10 років до Белих в гаражах ,як їхати на Іваничі. Майстрі навіть по телефону розкажуть.порадять. Словом - сервіс.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні