--> Відремонтують дорогу «Нововолинськ-Павлівка» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відремонтують дорогу «Нововолинськ-Павлівка»

0
-4
Відремонтують дорогу «Нововолинськ-Павлівка»
У наступному році заплановано здійснити поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-03-05 Нововолинськ–Іваничі–Павлівка–Локачі.

Служба автомобільних доріг уже оголосила відкриті торги для пошуку виконавця послуг із розробки проектно-кошторисної документації на ремонт. Тендерні пропозиції прийматимуть до 16 грудня. Очікувана вартість становить 260 тисяч гривень.

У планах – відремонтувати згадану дорогу на ділянці між 18,1 та 24,9 кілометрами (загалом – 6,8 кілометра). Орієнтовна вартість майбутнього ремонту оцінена у 57,8 мільйона гривень. Про це пишуть Волинські Новини.

Розробка проектно-кошторисної документації на поточний середній ремонт дороги Нововолинськ–Іваничі–Павлівка–Локачі включатиме, зокрема, збір вихідних даних, розробку схеми організації дорожнього руху, комплекс заходів і склад необхідної інфраструктури для забезпечення ефективного функціонування автошляху.

Розробку проектно-кошторисної документації повинні завершити до 28 лютого 2021 року. Після цього стане можливим оголошення тендеру на самі ремонтні роботи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні