--> Відомо, кому і скільки заплатять за кращу ідею реконструкції Театрального майдану | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомо, кому і скільки заплатять за кращу ідею реконструкції Театрального майдану

0
-8
Відомо, кому і скільки заплатять за кращу ідею реконструкції Театрального майдану
Відповідно до протоколу засідання журі з підбиття підсумків Всеукраїнського закритого архітектурного бліц-конкурсу на кращу концепцію облаштування Театрального майдану у Луцьку визначили три кращі роботи.

Цим конкурсантами відділ обліку та звітності відповідно до розпорядження в.о. міського голови Григорія Пустовіта проведе виплату коштів відповідно до кошторису, пише ІА "Конкурент".

Нагадаємо, що у Луцькій міській раді на початку вересня оголосили Всеукраїнський закритий архітектурний бліц-конкурс на кращу концепцію облаштування Театрального майдану. Призовий фонд конкурсу складав 150 000 гривень.

Визначено три премії за перші три призові місця:

перше місце – 75 000 гривень.
друге місце – 50 000 гривень.
третє місце – 25 000 гривень.

І відповідно до розпорядження Григорія Пустовіта, сума виплат виглядає наступним чином:

Попри те, що відоме ім'я переможця, який саме проєкт переміг – поки що інтрига. Адже самі зображення були зашифровані номерами і не відомо, який проєкт відповідає якому автору. У міській раді обіцяють презентувати роботу-переможця вже найближчим часом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні