--> Волинянка увійшла в ТОП кращих церемонімейстерів України. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянка увійшла в ТОП кращих церемонімейстерів України. ФОТО

3
6
Волинянка увійшла в ТОП кращих церемонімейстерів України. ФОТО
Уродженка Ківерець Іванна Остапчук стала однією з найкращих організаторів святкових подій в Україні.

"Іванка Остапчук народилася у Ківерцях, закінчила Ківерцівську школу, створила сім’ю з ківерцівським хлопцем, народила сина і за невеликий період свого життя увібрала в себе все найкраще, що може дати ківерцівська земля – людяність, любов, добро, красу душі, талант", - з гордістю пишуть про землячку на сторінці Ківерцівської міської ради у фейсбуці.

Пані Іванна працює ведучою Волинського телебачення та організовуючи різноманітні церемонії: весілля, дні народження, різні знакові події у житті людей.

"Її талант і глибока духовність не залишилися поза увагою. У конкурсі ТОП 100 кращих церемонімейстерів, який відбувся у місті Києві, вона отримала нагороду з рук відомого церемонімейстера Ольги Стрельцової. Для участі в конкурсі потрібно було підготувати відеоролик з ведення церемонії", - пишуть на сторінці міськради

Нагородження відбулося в одному із київських ресторанів, де зібралися церемонімейстери України. Там виступав Олег Кензов, дрес-код – сукня кольору white, gold, silver. Варто зауважити, що сукню для Іванни за добу пошила луцька дизайнерка Оксана Зінчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну Да, а про іншу учасницю з Луцька згадати забули, яка теж в топ 100 і є на фото ? Не новини, а «кума про куму написала» що попало
Відповісти
Там було 2 волинянки
Відповісти
Смішно те, що обидві вони на фото, а стаття про одну )) нагороду іншої просто обрізали )))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні