На волинських трасах встановили вагові обмеження для транспорту

0
2
На волинських трасах встановили вагові обмеження для транспорту
На 12 штучних спорудах, розташованих на автодорогах державного значення Волинської області, встановлено обмеження проїзду великовагового транспорту.

Про це повідомили в пресслужбі САД у Волинській області.

На автомобільних дорогах державного значення Волинської області експлуатується 180 мостів і шляхопроводів. Переважну більшість цих штучних споруд збудовано у післявоєнні роки і термін їх експлуатації наблизився до граничного. До того ж, вони споруджувались за технічними нормами під існуючі на той час навантаження, які не відповідають сучасним.

З метою недопущення передчасних руйнувань мостів та шляхопроводів на автошляхах державного значення, що перебувають у віданні Служби автомобільних доріг у Волинській області, вжито ряд попереджувальних заходів. Серед них – встановлення обмеження руху штучними спорудами, які не відповідають сучасним навантаженням. Таких по результатах проведеного комісійного обстеження визначено 12 одиниць, зокрема мости, що розташовані на таких автодорогах:

Перед вказаними штучними спорудами наразі проводяться роботи по встановленню дорожніх знаків, що інформують водіїв про фактичні допустимі для проїзду вагові параметри транспортних засобів (загальна маса/навантаження на вісь).

Водіїв просять не ігнорувати вимоги цих обмежувальних дорожніх знаків, адже від дисциплінованості та відповідальності залежить не лише технічний стан штучних споруд, а й безпека учасників дорожнього руху.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні