Електронний квиток: як у Луцьку будуть їздити пенсіонери

1
-3
Електронний квиток: як у Луцьку будуть їздити пенсіонери
Обговорили тему запровадження електронного квитка у громадському транспорті Луцька.

Також постало питання, якщо нині пенсіонери їздять у тролейбусах безкоштовно, а в маршрутках за оплату, то як же це буде після впровадження системи безготівкового проїзду, пише ІА «Конкурнт».

Відповідь на це запитання намагався дати член виконавчого комітету Луцької міськоїради Михайло Щур.

«Особисто мені зараз важко говорити, як буде після впровадження. Справа у тому, що я не чув, щоби в місті Луцьку на 2019 рік був підготовлений і проходив проєкт рішення «Про внесення змін до бюджету» адже, якщо буде повністю безкоштовний проїзд, то усі, в тому числі й приватні перевізники, будуть претендувати на відшкодування. Станом на сьогодні такого проєкту рішення я не бачив. Тому, яким чином це запрацює, мені говорити важко», – прокоментував Михайло Щур.

Також він зауважив, що у міській раді, можливо, розраховують на ту суму коштів, яка передбачена на компенсацію для пільгових категорій, і яка раніше йшла виключно на КП «ЛПЕ».

«Знову ж таки, можливо це планують за результатами першого чи другого тижня побачити, і на основі цього розробляти зміни до бюджету міста. Чи є резерви в місті в такому обсязі, який може виникнути, мені говорити важко. Тому станом на сьогодні, як запрацює співпраця «пасажир-міська влада-оператор-перевізник» в частині відшкодування перевезення пільгових категорій, в мене цілісної картини немає. Водночас я є прибічником того, щоб систему запускали, навіть спробами і помилками ця програма має бути реалізована до кінця цього року», – підсумував член виконкому Михайло Щур.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З-за цих щурів міська влада буде мати багато клопоту і через кілька тижнів з ганьбою відмінить цю "новизну". Причини: до переходу на електронний квиток абсолютно не підготовлене населення міста. Влада гадає, що якщо щось написала в місцевій пресі, то вже усе готово. Ні! Цю "пресу" читають 2% міщан. Кого не спитаю з старший людей, усі з подивом знизують плечима. Київ у липні нинішнього року ввів цю новинку. Введенню передувало копітке розяснення впродовж шести місяців. Поки-що на електронний квиток переведений тролейбус, трамвай, метро і комунальні маршрутки. Приватний транспорт не перейшов на нову систему оплати і перейде ще нескоро. В Луцьку водіями маршруток працюють глибокі пенсінери і молодь, яка має 1 рік водійского стажу. Решта виїхали за кордон. Після введення ел. квитка в нашому місті усі маршрутки зупиняться і потенційні пасажири ходитимуть пішки, як на початку 50-х років минулого століття або прийдуть до міськради і відірвуть щурам голову.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні