Фото, прізвище і логотип Луцька: яким буде електронний квиток

1
3
Фото, прізвище і логотип Луцька: яким буде електронний квиток
Розповіли, який вигляд матиме електронний квиток у обласному центрі Волині.

Про це стало відомо у середу, 16 жовтня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, скільки лучанам доведеться платити за електронні квитки для проїзду в транспорті міста.

У додатку до проєкту рішення йдеться про те, що багаторазові квитки будуть висотою не менше 54 мм. Ширина – не менше 85 мм; товщина – не менше 0,65 мм. Розміри електронних квитків на поїздки залежатиме від способу друку та кількості поїздок.

Дизайн зовнішнього вигляду лицьової сторони електронних квитків розробляє виконавчий комітет міської ради. Натомість дизайн зовнішнього вигляду зворотної сторони електронних квитків розробляється оператором з врахуванням пропозицій виконавчого комітету міської ради.

На лицьовій стороні усіх видів електронних багаторазових квитків розмістять промоційний логотип Луцька і можливо інші символіки міста.

Також розмістять фотокартку, ім’я та прізвище, категорію власника електронного квитка і дату видачі.

На зворотній стороні буде ідентифікатор електронного квитка у вигляді номера, штрих-коду, QR-коду чи інших засобів, інформація щодо використання електронного квитка, інформація про Оператора електронних систем (контакти, сайт, логотип тощо).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а ще треба відбитки всіх пальців
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні