Скільки коштуватимуть електронні квитки у Луцьку

1
-9
Скільки коштуватимуть електронні квитки у Луцьку
Розповіли, скільки лучанам доведеться платити за електронні квитки для проїзду в транспорті міста.

Про це стало відомо у середу, 16 жовтня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, згідно з проєктом рішення в транспорті обласного центру Волині діятиме відразу декілька видів електронних квитків, ціни на які різняться.

– безтермінові багаторазові електронні квитки (персоніфіковані, неперсоніфіковані). Перед використанням у автобусах і тролейбусах такі електронні квитки необхідно поповнити. Обіцяють, що цей вид електронних квитків в майбутньому набере функцій «Картки Лучанина».

Коштуватиме такий квиток 35 гривень.

– електронні квитки на дві поїздки. Термін дії таких електронних квитків становить 48 годин від моменту продажу. Квитки розраховані для гостей міста, туристів, тобто осіб з нетривалим часом перебування у місті. Ціна – 15 гривень.

– електронні квитки на три поїздки. Термін дії таких електронних квитків становить також 48 годин з моменту продажу. Коштуватиме він 20 гривень.

Серед видів є також багаторазові персоніфіковані квитки, які потребують щорічного підтвердження. Серед них учнівський, ціною 35 гривень, студентський – 35 гривень та пільговий за такою ж ціною.
Таку ж ціну – 35 гривень матиме електронний квиток для водія та контролера.

Після затвердження видів електронних квитків Оператором електронних систем розпочнеться видача та реалізація багаторазових персоніфікованих та неперсоніфікованих електронних квитків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
1.Безтерміновий квиток 35грн, пільговий квиток - 35 грн. в чому прикол?
2.Тобто, кожному лучанину, навіть якщо він зазвичай не користується гром.транспортом, потрібно мати при собі таку картку за 35грн, бо в разі необхідності він не зможе доїхати навіть додому (місця продажу обмежені)?
3.А вже всі маршрутки забезпечені валідаторами?
4. На 2 поїздки - 15грн, на 3 - 30 грн. Це так завуальовано збільшується плата за проїзд?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні