На абонентів «Київстар» чекає подорожчання послуг

1
1
На абонентів «Київстар» чекає подорожчання послуг
З 1 жовтня один із найбільших українських мобільних операторів “Київстар” змінить тарифи.

Запустить нову лінійку для користувачів фіксованого доступу до всесвітньої мережі “Домашній інтернет”, а також для тих, хто підключився до декількох послуг (мобільний зв’язок, фіксований інтернет, телебачення) в комплексних пакетах “Київстар Всі разом”, повідомляє Today.UA.

Крім цього, мобільний оператор припиняє підтримку шести тарифних планів. Абоненти, які підключені до них, зможуть користуватися послугами на попередніх умовах, проте нові клієнти Kyivstar не матимуть доступу по старих тарифів.

Як зазначили на профільному форумі red-forum, найдешевший тариф оператора "Безлім Соцмережі" може коштувати 125 грн, але в прес-службі Київстару цю інформацію спростовують.

Майбутні зміни “Київстар” пояснює тим, що нові пакети лінійок “Домашній інтернет” і “Київстар Всі разом” отримають більше функціональне наповнення. Хоча всі попередні аналогічні заяви оператора на практиці означали підвищення тарифів.

Також мобільний оператор повідомляє, що щомісячна оренд ТВ-тюнера з жовтня буде коштувати 35 гривень. На даний час, для тих абонентів, хто підключився до ТБ від Kyivstar до 9 жовтня 2018 року і після 10 жовтня 2018 року вартість цієї послуги становить, відповідно, 20 грн./міс. і 30 грн./міс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А самі послуги коли очікувати ? Бо гіршої якості очікувати важко.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні