Бійці волинської бригади спорудили каплицю неподалік лінії фронту. ФОТО

0
0
Бійці волинської бригади спорудили каплицю неподалік лінії фронту. ФОТО
У суботу, 21 вересня, на свято Різдва Пресвятої Богородиці, в одному з прифронтових населених пунктів Луганщини, де завдання за призначенням в складі Операції Об’єднаних Сил виконує 14 окрема механізована бригада, урочисто відкрили та освятили каплицю на честь Пресвятої Богородиці.

Про це повідомляє пресслужба 14 ОМБр.

Саму каплицю та фігуру Божої Матері в прифронтовому селищі встановили та оздобили бійці одного з підрозділів 14 бригади.

«Ідейним натхненником та реалізатором доброї і вікопомної справи вкотре став наш Михайло Федорович – «Батя», якого знає і шанує, напевно, вся країна. На рахунку «Баті» це вже третя каплиця на честь Богоматері: першу у 2017 році з його ініціативи було встановлено у Станиці Луганській, другу у 2018-му – в Золотому. І в спорудження третьої, яку відкрили саме на Пречисту, Михайло Федорович та його побратими вклали душу, власні кошти і працю», – йдеться у дописі.

Долучилися до справи також волонтери і місцеві жителі. На освячення каплиці бійці вирушили з синьо-жовтими державними стягами та іменною хоругвою свого підрозділу.

Священники на чолі з капеланом бригади отцем Ігорем провели урочисте богослужіння та освятили каплицю, окропили освяченою водою всіх присутніх.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні