У Ковелі провели надскладну операцію на серці без надрізів. ВІДЕО

0
-11
У Ковелі провели надскладну операцію на серці без надрізів. ВІДЕО
У Ковельському МТМО вперше в Західній Україні провели надскладну операцію на серці без розрізів, лише через невеликий прокол.

Про це повідомили у спільноті "Ковельське МТМО" на сторінці у "Фейсбуці".

"Спеціалісти Ковельського МТМО встановили трикамерний кардіостимулятор пацієнтці з повною блокадою лівої ніжки пучка Гіса, серцевою недостатністю важкого ступеня та фракцією викиду всього 12%", - йдеться у повідомленні.

Медики зауважують, імплантація приладу дозволила синхронізувати роботу всіх відділів серця, збільшить скоротливу здатність серцевого м’яза та значно покращить рівень життя пацієнтки.

"Щиро дякуємо Парацію Олексію Зіновійовичу, Якушеву Андрію Володимировичу, Леончуку Володимиру Леонідовичу, Грабар Лідії, Агнессі Паризян, Голубу Олександру Миколайовичу, Гусці Андрію Богдановичу, директору Національного інституту серцево-судинної хірургії імeні М.М.Амосова, академіку НАМН України Василю Лазоришинцю, Ковельському міському голові Олегу Кіндеру та депутатам міської ради, начальнику Управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації Ігорю Ващенюку за сприяння розвитку кардіохірургії в Ковелі", - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні