У Луцьку на концерті збиратимуть гроші для хлопця, який постраждав в аварії

0
7
У Луцьку на концерті збиратимуть гроші для хлопця, який постраждав в аварії
Для допомоги Андрію Кепецине, що з села Вербаїв, у Луцьку організовують благодійний концерт. Під час заходу збиратимуть гроші на його лікування та реабілітацію.

Про це повідомляє 12 канал.

Концерт відбудеться 19 жовтня о 17:00 годині в Палаці культури міста.

На заході виступатимуть Роман та Сергій Скулинці, Альона Карат, Олена Єфімчук.

Нагадаємо, 25-річний Андрій, влітку 2018 року потрапив у ДТП (став жертвою автонаїзду), веде активну боротьбу за своє життя. Хлопець потребує допомоги у подоланні життєвих перешкод, що не дозволяють повернутися до повноцінного життя.

Трагедія сталася у Львові 13 серпня. Того вечора хлопець святкував професійне свято – День будівельника. А коли переходив дорогу в неналежному місці – потрапив під колеса автівки. Діагноз – сильна черепно-мозкова травма та пошкодження стовбуру головного мозку. Нині Андрій не може рухатися, говорити і навіть їсти.

У хлопця – лише мама. Жінка каже, що усі заощадження вже витратила, нині допомагають люди. Пані Олена просить усіх небайдужих допомогти зібрати кошти для порятунку сина.

Перерахувати кошти можна на картку Приватбанку за номером: 5168 7554 4243 7154 Фіалковська Олена Миколаївна

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні