У місті на Волині обмежать рух транспорту

0
-2
У місті на Волині обмежать рух транспорту
У Володимирі-Волинському 27 та 28 липня обмежать в’їзд маршрутних таксі та автотранспорту на територію автостанції, що по вулиці Данила Галицького, 14, під час роботи розважальних атракціонів.

Про це повідомляють на офіційному сайті міста.

Також, у зв’язку з проведенням легкоатлетичного пробігу до Дня міста 27 липня 201 року міста з 8.00 год. до 11.30 год. частково буде обмежено рух за маршрутами:

1) старт Площа Героїв – вул. Ковельська – вул. Луцька – вул. Привокзальна – вул. Віленська – вул. Цинкаловського – вул. Ковельська – фініш – Площа Героїв.

2) старт Площа Героїв – вул. Ковельська – вул. Луцька – Парк Слов’янський – вул. Луцька – вул. Привокзальна – вул. Князя Олега – вул. Генерала Шухевича – вул. Ніла Хасевича – вул. Ковельська – фініш – Площа Героїв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні