У Ковелі під вікнами будинку – купи гниючого сміття. ФОТО

0
-2
У Ковелі під вікнами будинку – купи гниючого сміття. ФОТО
У Ковелі містяни скаржаться на стихійне сміттєзвалище біля будинку №3 на вулиці Мічуріна.

Про це повідомили у спільноті "Ковель Онлайн" у "Фейсбуці".

"Хочу поділитися з вами однією проблемою, шо стала спільною для багатьох мешканців будинку по вулиці Мічуріна, 3. Проблемою є стихійне сміттєзвалище, що регулярно створюється мешканцями окружних будинків, а інколи й недобросовісних мешканців нашого. Проте керівництво комунального закладу звинувачує у створенні цього жахіття лише наш будинок, розклеюючи попереджувальні листівки", – йдеться у повідомленні.

Як зазначають ковельчани, раніше це сміття вивозив трактором, що приїжджав зранку. Проте наразі цього ніхто не робить.

"Тепер під вікнами нашого будинку купа гниючого сміття, що при теперішній спеці видає не найприємніші запахи. Навколо бігають діти, граються. Ще трохи і там заведеться живність. Ця проблема існує вже дуже давно, але останнім часом це переходить всі межі!" – обурюються містяни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні