Більшість волинян – за обмеження або заборону грального бізнесу. ОПИТУВАННЯ

1
0
Більшість волинян – за обмеження або заборону грального бізнесу. ОПИТУВАННЯ
Дві третини волинян вважають гральний бізнес аморальним і підтримують його заборону або обмеження в Україні.

Такі результати опитування, яке десять днів тривало на сайті інтернет-видання «Волинь24».

Позаяк останнім часом у великих містах відривають дедалі більше напівлегальних гральних закладів, ми запитали читачів: «Що треба зробити з гральним бізнесом в Україні?»

Одна третина – 34 відсотки (200 респондентів) – підтримала варіант відповіді: «Це аморальний бізнес, всі заклади треба закрити».

Майже стільки ж – 34% (201 учасник опитування) – за те, щоб створити в Україні єдине гральне містечко за прикладом Лас-Веґасу в США й дозволити вести гральний бізнес тільки там.

Водночас четверта частина – 25% (146 респондентів) – пропонує легалізувати всі гральні заклади, змусивши їхніх власників сплатити мільярдні ліцензії до бюджету.

Дозволити вести гральний бізнес легально, а вартість ліцензій знизити не проти 5% (29 читачів).

Залишити все так, як є, вважають за потрібне 2% (10 учасників опитування). Вони переконані: хто хоче грати, той буде грати.

Загалом участь в опитуванні взяли 586 чоловік.

Наголошуємо, що опитування не є соціологічним дослідженням, а лише відображає думки читачів інтернет-видання «Волинь24».

Нагадаємо, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця на прес-конференції в студії телеканалу «Аверс» висловився за те, щоб існували гральні заклади, які можна проконтролювати, щоб держава на цьому заробляла.

Тим часом на сайті «Волинь24» стартувало нове опитування. Нашим читачам пропонуємо відповісти на запитання: «Чи готові ви проголосувати за кандидата в депутати від партії «Слуга народу» у своєму виборчому окрузі, якщо ви його не знаєте?». Проголосувати можна на головній сторінці видання.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прошу поддержать мою петицию о запрете игорного бизнеса https://petition.president.gov.ua/petition/53642
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні