У Луцьку відзначили обдарованих дітей

0
2
У Луцьку відзначили обдарованих дітей
У Луцьку відбулася щорічна мистецька рейтингова акція «Овація».

Вона зібрала у Палаці культури лауреатів мистецьких конкурсів та фестивалів, учнів початкових спеціалізованих навчальних закладів та учасників творчих колективів навчальних закладів міста напередодні Міжнародного дня захисту дітей, повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Переглянути кращі концертні номери творчо обдарованої молоді нашого міста прийшли радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів.

Юні таланти демонстрували свої творчі здобутки та виконавську майстерність. Усі виступи глядачі зустрічали бурхливими оваціями.

Привітав юну творчу еліту міста та вручив відзнаки кращим вихованцям та художнім колективам навчальних закладів радник міського голови Ігор Поліщук.

До привітань долучилася й Тетяна Гнатів, висловивши подяку представникам влади за підтримку та допомогу в організації культурно-мистецьких заходів, покращення матеріально-технічної бази шкіл естетичного виховання. За її словами, мистецькі школи міста Луцька мають надзвичайно високий рейтинг серед аналогічних закладів в Україні.

Цьогоріч лауреатами різноманітних всеукраїнських та міжнародних мистецьких конкурсів стали 654 учні. За окремими номінаціями було визначено сім лауреатів, які отримали мистецькі премії міського голови у сумі 5 тисяч гривень. Ще 48 учасників отримали грошові премії у розмірі 1000 грн.
Теги: талант, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні