Назвали основні дати вступної кампанії до вишів цьогоріч

0
1
Назвали основні дати вступної кампанії до вишів цьогоріч
Активна фаза вступної кампанії до Вищих навчальних закладів цього року триватиме весь липень.

Про це повідомила міністр освіти Лілія Гриневич на засіданні уряду, – передає УНН.

“Активна фаза вступної кампанії триватиме весь липень. 1 липня — старт реєстрації електронного кабінету, 10 липня — старт прийому заяв та документів, з 1 по 10 липня — проведення творчих конкурсів, 16 червня о 18:00 офіційно закінчиться подання заяв для осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів, творчих конкурсів. Аж 22 червня о 18:00 - подання заяв тих, хто вступає лише за сертифікатом ЗНО”, — повідомила Лілія Гриневич.

За словами міністра освіти, 26 липня відбудеться оприлюднення рейтингового списку вступників, а до 31 липня вступники муситимуть принести свої документи у обрані виші. До 1 серпня 12:00 триватиме зарахування на бюджет.

Терміни вступу на магістратуру на спеціальності, де нема ЗНО, більш гнучке, зазначила міністр.

“Ми встановлюєм лише обмеження на старт прийому документів для вступу — не пізніше 10 липня, а завершується не раніше 23 липня”, — додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні