Великодні турботи на «Теремно Хліб». ФОТО*

0
1
Великодні турботи на «Теремно Хліб». ФОТО*
Великдень – завжди гаряча пора в житті українців, а особливо для хлібобулочної галузі. Тому і не дивно, що на «Теремно Хліб» у 2019 році випекли більше на 10% пасок ніж торік, аби задовільнити смаки іще більшої кількості земляків.



З асортименту кожен може вибрати собі до смаку: непакована Здоба великодня масою 0,180 кг, 0,300 кг, 0,500 кг, в коробці «Улюблена» 0,180 кг для дітей, «Щедра» 0,600 кг з цукатами, європейська «Панеттоне» 0,450 кг, здоба «Великодня» з фруктозою, 0,500 кг.

Крім того, колектив підприємства «Теремно Хліб», як частина холдингу «Хлібні інвестиції», взяв на себе відповідальність по випічці елітної паски «Панеттоне» у масштабах країни. Волинську випічку смакуватимуть мешканці Волині, Київщини, Буковини, Прикарпаття, Галичини! Не забули волинські пекарі і про католиків. Напередодні католицького Великодня пасочки «Щедра» та «Улюблена» з'явились у фірмовій мережі вже в четвер 17 квітня.



Але це не все. Великдень – це передусім сімейне свято, тому для дітей працівників підприємства було організовано майстер-клас, розваги на відкритому повітрі і частування. 60 діточок грали активні ігри, прикрашали пряники і ласували смаколиками і отримали корисні подарунки. Закінчилось дитяче свято яскравим бульбашковим шоу. Дітки були в захваті, адже бульбашок багато не буває.




Колектив «Теремно Хліб» вітає земляків з Великоднем, бажає Божої благодаті, миру і достатку. Хай усі добрі задуми здійснюються, а на душі панує весна!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні