У Любомлі відкрили меморіальну дошку загиблому герою. ФОТО

0
1
У Любомлі відкрили меморіальну дошку загиблому герою. ФОТО
На території лісокомплексу ДП “Любомльський лісгосп” відкрили меморіальну дошку Анатолію Федчишину, який 2014 року загинув в зоні АТО.

Відкриття та освячення вдбулося 18 квітня, - повідомляє Кордон.

Анатолій Федчишин понад 10 років працював на підприємстві, спочатку штабелювальником деревини, потім — майстром, кранівником нижнього складу.

Пам’ятний знак встановили з ініціативи директора підприємства Володимира Туревича там, де Анатолій проводив свої робочі дні, понад дорогою, якою ходив, і спостерігав з висоти свого робочого місця — кабіни козлового крану.

Володимир Туревич поділився спогадами про Анатолія-студента, бо вони разом навчались у Шацькому лісовому технікумі, жили у гуртожитку. Він наголосив, що відтепер обов’язок колективу - підтримувати сім’ю героя — дружину Галину та двох доньок.

За 5 років, які прожила родина без Анатолія, біль втрати не стих. Про це розповіла його сестра Ольга Савош і щиро подякувала держпідприємству “Любомльський лісгосп” за підтримку і допомогу.



Теги: любомль, ато
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні