MARUV може не поїхати на «Євробачення»

6
4
MARUV може не поїхати на «Євробачення»
Переможниця національного відбору MARUV (Анна Корсун) може не поїхати на пісенний конкурс «Євробачення-2019» через заплановані гастролі в Росії. Якщо вона їх не скасує, з нею можуть не підписати контракт на виступ у Тель-Авіві.

Про це повідомляє «Обозреватель».

Нагадаємо, в суботу, 23 лютого, у столичному Палаці культури КПІ відбувся фінал національного відбору на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2019». У фіналі змагалися Freedom jazz, YUKO, MARUV, Brunettes Shoot Blondes, KAZKA та дует ANNA MARIA. Перемогу у відборі разом із правом представляти Україну отримала MARUV (Анна Корсун).

Та, як з’ясувалося, MARUV – це співачка, у якої 6 квітня заплановано сольний концерт у Москві, а 12 квітня — сольний концерт у Санкт-Петербурзі.

Після фіналу «Обозреватель» поспілкувався з членом правління Національної телекомпанії України Олександрою Кольцовою, яка натякнула, що з MARUV можуть не підписати контракт, якщо вона не відмовиться від запланованих гастролей у Росії.

«У суспільного мовника є договір з артисткою. Все буде залежати від МARUV. Ми дали менеджменту 24 години на ознайомлення з ним. Ми обов'язково оприлюднимо рішення", – сказала вона журналісту.

На запитання про те, чи є такий пункт у контракті, виданню не дали чіткої відповіді, але натякнули: «Я не можу вам зараз відповісти. Переговори – це двосторонній процес. Вона думає, ми думаємо. При цьому ми «суспільне», ми чуємо «суспільство».

На запитання про те, ким можуть замінити МARUV, у НТКУ відповіли, що це поки що не відомо.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вова Зеленський підтримає дівчину.Півні повинні триматись один одного.
Відповісти
Ще одна для якої "гроші не пахнуть"Принаймні її поставили перед вибором!
Відповісти
Ой, дякути Богу! А то вже геть нижче плінтуса падаємо((( Другі за кількістю голосів - FREEDOMJAZZ
Відповісти
Останнє місце на Євробаченні забезпечене! Жах. Вона хіба співає, вона говорить... На голосі країні набагато талановитіші, ніж всі оті разом взяті.
Відповісти
Ґринджоли відправляйте, це обличчя сучасної України і Кириленка на підтанцьовку :)))
Відповісти
Якими треба бути дебілами, щоб допускати до конкурсу тих хто срати хотів на Україну і шукає де йому краще. То "голубь міра" , то дві "дурочки із пєрєулочка". Я розумію, що оцінюється перш за все талант, але ці люди представляють Україну: країну у якій йде війна. Відповідно Україна повинна ставитись до них так, як вони до неї: по-свинські.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні