Нововолинськ кримінальний: за добу в місті реєструють три десятки злочинів

0
-7
Нововолинськ кримінальний: за добу в місті реєструють три десятки злочинів
20 лютого на черговій 29-й сесії Нововолинської міської ради обговорили криміногенну ситуацію в місті. У середньому за добу у Нововолинську реєструють від 28 до 35 кримінальних правопорушень.

Про це йдеться на сайті Нововолинської міськради.

Виконуючий обов’язки начальника Нововолинського відділення поліцї Сергій Галащук розповів, що минулого року зареєстровано 8032 заяви та повідомлення про вчинені кримінальні правопорушення й інші події, тоді як у попередньому - 8802. У середньому за добу їх реєструють у Нововолинську від 28 до 35. Із розрахунку на 10 тисяч населення зареєстровано 1385 таких заяв та повідомлень.

До ЄРДР внесено 865 кримінальних правопорушень, у тому числі 465 – тяжких та особливо тяжких.

Рівень злочинності на 10 тисяч населення - 149,1 кримінальних правопорушень, у тому числі тяжких та особливо тяжких – 80,2.

За звітний період викрито 166 осіб, якими вчинено 380 кримінальних правопорушень, у тому числі 20 осіб жіночої статі, 6 неповнолітніх, 14 осіб, котрі скоїли кримінальні правопорушення у групі, 4 особи, які на момент учинення проти правового діяння перебували у стані алкогольного сп’яніння, 73 особи, котрі скоювали злочини раніше, 57 осіб, судимість у яких не погашена.

У загальному, від злочинних проявів потерпіло 764 громадянина, що становить 131,7 осіб на кожні 10 тисяч населення.

Однак, як наголосив Сергій Галащук, є й позитивні моменти – рівень злочинності у місті знижується, зростає рівень розкриття злочинів.

За його словами, правоохоронцями постійно ведеться робота з викриття наркотичних точок збуту.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні