Діти загиблого атовця з Волині написали лист Президенту

2
2
Діти загиблого атовця з Волині написали лист Президенту
Доньки загиблого атовця з Волині Івана Тричука, сім'ї якого тричі відмовили у виплаті компенсації, написали лист Президенту України з проханням допомогти.

Лист на своїй сторінці у "Фейсбуці" оприлюднив волинський адвокат та волонтер Василь Нагорний.

Нагадаємо, Міністерство оборони відмовило Марині Тричук, вдові загиблого в 2014 році бійця 51-шої бригади, орденоносця Івана Тричука у виплаті компенсації.

Зі слів волонтера, лист і малюнок йому передали дві доньки героя. Коли тата не стало їм було 2 і 3 роки.

"Вони не змогли потрапити на зустріч з Президентом, коли він відвідував Волинь, але впевнені, що я можу йому передати. Навряд чи я зможу особисто зустрітись з Петром Порошенком, а тому роблю, що можу. Тим більше, з новин дізнаюсь, що мрії багатьох дітей про зустріч з Президентом збуваються", - пише Василь Нагорний.

Текст листа подаємо без змін:

"Пане Президент, я знаю, що ви найголовніший Україні і можете все! Пишуть вам Вікторія і Катруся. Ми хочемо попросити у вас допомоги.

Мій тато Іван Тричук 2104 році воював і захищав Україну. Він був сміливим, добрим, відважним. Ви його нагородили орденом за Мужність, але він його не отримав, а віддали його нашій мамі. Бо коли тато приїхав з війни, то він так там стомився, що йому стало погано. Тата забрали в госпіталь, але там не було потрібних ліків і тато помер.

Пане Президент тепер мама працює цілими днями, щоб ми все мали, але вона теж втомлюється дуже. Вона каже, що має так працювати, бо нам не хочуть в Міністерстві оборони дати компенсацію за татову смерть. Мама постійно показує папірець де написано, шо татове захворювання і смерть були за Батьківщину, а значить за Україну. Ми дуже боїмося тепер, щоб маму теж не забрали в лікарню.

Петре Олексійовичу, скажіть своїм міністрам щоб віддали нашу компенсацію і щоб мама більше неплакала, бо тато захищав Батьківщину.

Дякуємо! Слава Україні!"


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так він загинув військовослужбовцем чи помер вже демобілізованим? Шкода дітей, але щось тут недосказано.
Відповісти
Порох мразь.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні