У Луцьку розкажуть, як розбудовувати бізнес-проекти

0
6
У Луцьку розкажуть, як розбудовувати бізнес-проекти
Луцький бізнесмен, голова правління групи компаній VolWest Group Віктор Корсак розповість усім охочим лучанам, як розбудувати мультибрендову корпорацію.

Про це пише ІА Конкурент.

У відкритій розмові у рамках проекту «Школа свідомого громадянина», яку організовує Громадянський Рух «СВІДОМІ», він відповість на запитання, які найбільше цікавлять присутніх та розповість, як стати успішним стартапером і розбудовувати бізнес-проекти, не боячись кардинальних відмінностей обраних напрямків.

Варто зауважити, що до групи компаній VolWest Group входить мережа супермаркетів «Наш край», розважальний центр «Адреналін-Сіті», Музей сучасного українського мистецтва Корсаків та багато інших.

«На зустрічі з успішним бізнесменом та меценатом ви дізнаєтесь про важливість унікальних проектів, цінність розвитку та самовдосконалення», – запевняють організатори.

Захід відбудеться 7 лютого о 19:00 у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків.

Реєструйтеся за телефоном 099 215 50 75 або заповнюйте анкету ТУТ.

Вхід вільний та бажаний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні