Лучан запрошують на тренінг з написання проектів бюджету участі

0
5
Лучан запрошують на тренінг з написання проектів бюджету участі
У Луцьку відбудеться тренінг з написання проектних заявок Бюджету участі міста Луцька, а також навчання з користування електронною системою для голосування для громади.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Тренінг відбудеться 30 серпня о 12.00 годині в Центрі національно-патріотичного виховання за адресою м. Луцьк, вул. Кафедральна, 4.

Тренінг проведуть Ірина Гайдучик, виконавча директорка ГО «Волинський Інститут Права» та Сергій Омельчук, заступник директора департаменту, начальник відділу інвестиційної політики Департаменту економічної політики Луцької міської ради.

Для участі в тренінгу необхідно зареєструватися, заповнивши форму за посиланням https://forms.gle/vRzSe9b6mNQHuLX96.

Більше про подію – в мережі фейсбук за посиланням https://www.facebook.com/events/2449577955263309/.

Кількість учасників обмежена.

Нагадуємо, з 1 по 30 вересня починається прийом проектів для участі в новому конкурсі Бюджету участі Луцька, і протягом місяця можна буде подати свої проектні ідеї для поліпшення міста.

Згідно рішення міської ради від 22.12.2017 №36/4 «Про затвердження Положення щодо впровадження бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) міста Луцька» (зі змінами) Бюджет участі – це процес взаємодії Луцької міської ради та її виконавчого органу з громадськістю, направлений на залучення жителів міста Луцька до участі у бюджетному процесі шляхом прийняття рішень щодо розподілу визначеної Луцькою міською радою частини міського бюджету через подання відповідних ініціативних проектів розвитку, спрямованих на вирішення пріоритетних проблем міста та його жителів, проведення відкритого громадського голосування за такі проекти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні