На Волині 22 парафіяльних храми увійшли до складу ПЦУ

4
4
На Волині 22 парафіяльних храми увійшли до складу ПЦУ
На Волині 22 парафіяльних храми увійшли до складу Православної Церкви України.

Про це йдеться в офіційних даних ПЦУ, пише газета "Волинь".

До новоствореної Православної церкви вже перейшли 2 кафедральні собори – Спасо-Преображенський собор у Вінниці та Миколаєво-Успенський собор у Коломиї.

Також до складу ПЦУ увійшли 146 парафіяльних храмів. Найбільше з них перейшли до Помісної церкви у Вінницькій області, де про вихід з Московського патріархату оголосило вже 32 парафії.

У Хмельницькій області таких храмів 23, у Волинській22, на Львівщині – 10, у Черкаській – 9, на Тернопільщині та Житомирщині по 8, а на Чернівеччині та Рівненщині по 7 парафій.

До новоствореної церкви вже приєдналися 4 парафії у Київській області, 3 в Одеській та по 2 у Чернігівській, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Закарпатській областях та у Києві.

До ПЦУ перейшли також по одній громаді у Запорізькій, Миколаївській та Кіровоградській областях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПЦУ не існує, а київський патріархат і не перейшли, а віджали.
Відповісти
ІУДИ ДО ІУД .
Відповісти
В Україні орудує банда геноцидних ганебних жидів крадіїв пенсій в пенсіонерів. Ці крадучі пенсії на чолі з бандитами порошенком, ревою, гройцманом групи порошенівських бандитів-холуїв в пнсійнім фонді систематично у різних районах міст грабують та жорстоко вбивають голодомором пенсіонерів крадіжнитством пенсій нижче прожиткового рівня, яких невистачає на лікування і харчування після сплати кабальних ком.послуг без наданних субсидій!!! Дії цих осіб порушують Закон України "Про захист пенсіонерів від жорстокого поводження" клятої крадучої жидобанди Хряка-жида :boar:порошенка який немає ні гідності ні честі!!! мерзенного крадія пенсій петька порошенка НА НАРИ!!!!
Відповісти
Крадущий Пенсії МЕРЗЕННИЙ ХРЯК :boar:петько порошенко ХУ--Й--ЛО лалала немає ні честі ні гідності!!! вальцмана-злодюгу на Нари!!!клятий жид порошенко мільядами краде з пенсій в пенсіонерів і є з кого вчитися злочинцям-порохоботам як красти і жирувати за рахунок вкраденних пенсій, бо в нас народу закон, а порошенівським бандитам понятія, але буде іще і СУД БОЖИЙ над безбожним сатаною порошенком і його бандою і тоді попляшуть падли навічно прямо до пекла в прокляттях!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні