--> Замовляємо запчастини без проблем: каталог «АвтоПро» в допомогу автолюбителю* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Замовляємо запчастини без проблем: каталог «АвтоПро» в допомогу автолюбителю*

0
-2
Замовляємо запчастини без проблем: каталог «АвтоПро» в допомогу автолюбителю*
Придбання автозапчастин для автомобіліста завжди є актуальним. Ще нещодавно придбання комплектувальних було пов'язано з масою труднощів. У теперішній же час безліч салонів і магазинів пропонують запчастини для легкових автомобілів від самих різних виробників.

Проблема полягає не в тому, як знайти, те, що потрібно, а в тому, щоб придбати якісну і відповідну деталь. Навіть тоді, коли покупця влаштовує якість і ціна, він все ж натрапляє на труднощі, які пов'язані з підбором відповідного товару, який буде сумісний з його автомобілем.

Серед лідерів електронної торгівлі автозапчастинами виділяється торгова площадка Avto.Pro, де підійшли до продажу запчастин продумано і з урахуванням особливостей даного сегменту товарів.

Ринок автозапчастин специфічний і є досить складним в силу наявності безлічі деталей, різного призначення. Крім того, має значення присутність оригінальних та альтернативних деталей, різниця між якими невелика, але розкид цін істотний. Отже, врахувати всі нюанси дозволяє наявність електронного каталогу, який і був створений фахівцями Avto.Pro. Так, наприклад, якщо необхідно придбати запчастини на Міцубісі, варто пройти лише на комплектувальних.

Особливості підбору запчастин в дилерських центрах

Дилери використовують для роботи спеціальні електронні каталоги EPC. Вони містять бази кодів, якими відзначаються деталі, схеми автомобілів і іншу інформацію службового призначення. Вводячи в програму VIN-код, дилер, виходячи з інформації про схему автомобіля, підбирає для нього потрібні деталі. При цьому, треба розуміти, що менеджери, які виконують ідентифікацію, мають спеціальну підготовку і знання.

Як надходять користувачі мережі, в поле уваги яких потрапляють адаптовані версії таких програм, які можна знайти в мережі? Звичайно ж, вони хочуть замовити комплектувальні самі, скориставшись наявними кодами з програм. Адже при цьому можна придбати товар значно дешевше і це розумно. Але тут вони натрапляти на труднощі наступного характеру:

1. Переклад каталогів мовою країни виробника виявляється непосильно складним і вимагає певних технічних знань;
2. Вибір необхідної деталі може викликати масу питань, бо деякі з них обладнані кількома кодами і неясно, який з них підходить;
3. Користувач розуміє, що може легко припуститися помилки, в результаті чого ризикує втратити час і гроші.

Аналіз всіх подібних складнощів дозволив фахівцям Avto.Pro зайнятися створенням універсального каталогу, який сьогодні зрозумілий усім.

Переваги адаптивного каталогу Avto.Pro

● Власне дерево каталогу складається з декількох кроків, що страхує користувача від здійснення помилки при самостійному виборі деталей;

● Всі абревіатури, виноски та інші терміни з оригінальних каталогів переведені на доступну мову звичайного користувача, що також мінімізує можливість здійснення ним помилок.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні